Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Schoonheidsformule

  • Vitamine C & B3 voeden de huid (van binnenuit)
  • Biotine is goed voor de haren, zink voor de nagels
  • Met o.a. MSM, keratine (Cynatine® HNS) & hyaluronzuur (Haplex®Plus)

Schoonheid uit voeding

Een uitgebalanceerd dieet is belangrijk voor het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen voor je huid, haar en nagels. Zorg voor voldoende inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Denk hierbij aan groenten, fruit, noten en zaden, eieren, vis, grasgevoerd vlees en zuivelproducten.

Schoonheidsformule

BeautyComplex is ontwikkeld met het idee dat een mooi uiterlijk van binnenuit begint. Deze samengestelde formule voorziet in ingrediënten die gericht zijn op het ondersteunen van een jeugdige uitstraling en het verzorgen van huid, haar en nagels.

Een team van schoonheidsnutriënten

Voedingsstoffen werken niet alleen afzonderlijk in het lichaam, maar hebben ook een onderlinge afhankelijkheid. Zo werken ze samen en hebben ze elkaar nodig om optimaal te functioneren. Lichaamsprocessen kunnen niet goed verlopen zonder de juiste stoffen. BeautyComplex is een uitgebalanceerde formule van maar liefst 9 nutriënten! Met één tablet voorziet de aanwezigheid van vitamine C en B3 in een gevoede huid, biotine en koper verzorgen goed haar, zink en selenium zijn goed voor de nagels.

Bij inname van twee tabletten voorziet het schoonheidstrio MSM, keratine en hyaluronzuur in het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering wat BeautyComplex een ware anti-aging formule maakt. 

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.