Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

THE HAIR GROWTH THERAPY TREATMENTS

Relax Deluxe ArrangementS

Over de behandeling

Aangekomen bij MYSA kunt u er zeker van zijn dat u wordt verwelkomd door een ontspannende spa, zachte muziek om u te helpen ontspannen, terwijl we u voorzien van koffie of thee en snacks voordat we doorgaan met de introductie en elkaar leren kennen. Zou je willen dat je haar gezonder was? Bij MYSA HAIR CLINIC bieden we een breed scala aan behandelingen voor alle haartypes of aandoeningen, en we helpen je ook bij het kiezen van de juiste behandeling voor jou. Al onze behandelingen worden gecombineerd met een zachte nek-tot-hoofdmassage die u kan helpen ontspannen en u onvergetelijke ervaringen van ons zal bezorgen.Alle haarproblemen beginnen allemaal met de hoofdhuid, als de hoofdhuid niet goed wordt onderhouden en gevoed, zal het haar enkele effecten hebben. We bieden behandelingen die volledig 100% veganistisch en natuurlijke producten zijn die je haar zouden herstellen, voeden, onderhouden en er gezonder en glanzend uit laten zien. Onze behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren haar specialisten die gespecialiseerd zijn in het begrijpen van elk haartype en het vinden van de juiste behandel oplossing voor elk probleem.
Er wordt tijdens de eerste afspraak per klant  gekeken naar de conditie van het hoofdhuid en haar en op basis daarvan wordt er een behandeling op maat samengesteld dat bestaat uit biologische kruiden en oliën, uiteraard is dit ook zeer geschikt voor hoofdhuid aandoeningen zoals: Alopecia, Eczeem, Psoriasis. Na de behandeling wordt er geadviseerd over welke producten er dienen gebruikt te worden en wordt er een vervolgafspraak ingepland. 
Dit pakket bestaat uit 3 sessies dat om de 2 a 3 weken zal plaatsvinden, elke sessie duurt max. 90 minuten. Het is op voorhand niet mogelijk aan te geven hoeveel behandelingen een klant nodig heeft, omdat dit verschilt per klant en het gewenste resultaat. Daarnaast spelen voeding, dagelijkse verzorging en stress ook een belangrijke rol.

Bekijk al onze behandelingen

The Hair Growth Therapy Treatment for female.

The Beard Growth Therapy Treatment for Men

The Hair Growth Therapy Treatment for Men

The Hair Growth Therapy treatment for kids

LASER HAIR REGROWTH TREATMENT

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.