Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Over Mysa HAirclinic

De haar en hoofdhuid behandeling salon – Mysa Hair Clinics

About us

Ghizlane, oprichtster van Mysa Hair Clinic x Cosmetics, is geboren en getogen in de Noordoostpolder. Ze is als klein meisje opgegroeid in de natuur tussen de weilanden en boerderijen. In haar weekenden bracht zij haar tijd door op de boerderij om de koetjes te kalven. Hier bloeide haar liefde en passie voor de natuur. Dit was ook terug te zien in haar schoonheid en gezondheid.

Ghizlane werd daarnaast sinds haar jeugd door haar moeder in de watten gelegd wat betreft haarverzorging. Haar moeder bereidde op regelmatige basis een natuurlijk haarmasker, dat voornamelijk bestond uit kruiden. Dit masker is overgedragen van generatie op generatie in de familie, een echte ritueel.

Naarmate de tijd verstreek, werd Ghizlane ouder en onderging ze allerlei chemische behandelingen. Dit heeft tot nare gevolgen geleid voor haar haren. Ghizlane wist zich geen raad. Er was maar één oplossing; de oude vertrouwde familie rituelen volgen.

Met consistentie, liefde en passie boekte Ghizlane weer succes met haar haarverzorging. Haar prachtige zwarte lokken kenmerkten haar als Pocahontas. Iedereen vroeg naar het geheim achter haar succesvolle hair journey. Zo kwam Ghizlane vele vrouwen tegen die streden met hun haarverzorging en/of haarproblemen. Het werd tijd dat Ghizlane een steentje ging bijdragen om voor deze vrouwen hun zelfvertrouwen terug te winnen.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.