Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Benader ons

Hier vind u al onze contactgegevens

Wil je meer informatie over ons of over onze producten en diensten neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de onderstaande contactgegevens of je bericht direct versturen via het formulier.

Liever langskomen om onze producten te bekijken of om een idee te krijgen van de behandelmogelijkheden? Dan ben je van harte welkom. Zien we je snel?

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.