Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

DE salon

De salon

Aangekomen bij MYSA kunt u er zeker van zijn dat u wordt verwelkomd door een ontspannende spa, zachte muziek om u te helpen ontspannen, terwijl we u voorzien van koffie of thee en snacks voordat we doorgaan met de introductie en elkaar leren kennen. Zou je willen dat je haar gezonder was? Bij MYSA HAIR CLINIC bieden we een breed scala aan behandelingen voor alle haartypes, en we helpen je ook bij het kiezen van de juiste behandeling voor jou. Al onze behandelingen worden gecombineerd met een zachte nek-tot-hoofdmassage die u kan helpen ontspannen en u onvergetelijke ervaringen van ons zal bezorgen. Alle haarproblemen beginnen allemaal met de hoofdhuid, als de hoofdhuid niet goed wordt onderhouden en gevoed, zal het haar enkele effecten hebben. We bieden behandelingen die volledig 100% veganistisch en natuurlijke producten zijn die je haar zouden herstellen, voeden, onderhouden en er gezonder en glanzend uit laten zien. Onze behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren haarspecialisten die gespecialiseerd zijn in het begrijpen van elk haartype en het vinden van de juiste behandeloplossing voor elk probleem. Het is echter ook klinisch bewezen dat onze behandelingen uw haar herstellen, herstellen en versterken door natuurlijke eiwitten diep in de haarzakjes te dringen, waardoor uw haar gezonder en handelbaarder wordt. Het is bekend dat we resultaten geven bij de behandeling van mensen met beschadigd haar in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Onze behandelingen werken door de gebroken delen in het haar, die verantwoordelijk zijn voor de sterkte en elasticiteit, opnieuw met elkaar te verbinden.

Waar kan Mysa Hair Clinic u mee helpen?

Bij huid- en haaraandoeningen mag je van Mysa Hair een speciale begeleiding verwachten, waarbij gebruik wordt gemaakt van ons uniek ontwikkelde behandelapparaat. Met dit apparaat behandelen wij de volgende aandoeningen:

  • Psoriasis
  • Eczeem
  • Hoofdhuidaandoeningen
  • Allergieën
  • Droge of vette huid
  • Alopecia
  • Haarbreuk
  • Rosacea
  • Acne

Haarverlies uit zich bij ieder individu op een andere wijze. Het tegengaan hiervan is dan ook afhankelijk van verschillende factoren. Welke factoren dat zijn, hangt sterk af van jouw persoonlijke situatie. Er zijn verschillende behandelingen en producten beschikbaar ter preventie van haarverlies of het behandelen van een verslechterde hoofdhuid. Op basis van jouw input, wordt het relevante product en de behandelmethode gekozen. Wij, als haarspecialisten en huidverzorging salon, willen jou graag helpen bij het bepalen van de juiste behandelmethode door een persoonlijk en deskundig advies te bieden. Een acne behandeling in onze schoonheidssalon is ook mogelijk door middel van onze producten en maskers.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.