Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Garantie en klachten

Ben je niet tevreden? Wij lossen het graag voor je op. Bij Mysa Hair Clinic staan service en het leveren van kwalitatief goede producten hoog in het vaandel. 

Bij defecten

We verpakken alle bestellingen in stevige dozen met voldoende vulmateriaal. Mocht een product je onverhoopt toch niet in goede staat bereiken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. We zorgen dan voor een goede oplossing.

Ook als het product tijdens het gebruik mankementen vertoont, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen de beste oplossing zoeken voor het probleem. Dit kan een vervangend onderdeel zijn, reparatie of vervanging van het product.

Bij klachten

We vinden het uiteraard belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.