Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Onze favoriet voor je haar

  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Voor mooi, glanzend en stevig haar
  • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

NIEUW! SilSolutions® is nu ook te bestellen in de smaakvarianten tropical en aardbei. De smaakvarianten hebben dezelfde voordelen en zijn natuurlijke gezoet met de bladeren van de steviaplant. Blijf genieten van de vertrouwde variant of laat je verrassen door SilSolutions®Tropical of SilSolutions® Aardbei.

Voor mooi, glanzend en stevig haar

Droom jij van volumineus haar? SilSolutions® is onze eerste aanbeveling voor de verzorging van de haren. Het helpt het haarvolume te verbeteren, maakt je haar dik en sterk, en tilt daarmee je beautyroutine naar een hoger niveau.

Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

SilSolutions® helpt bij de hydratatie en het behoud van de elasticiteit en zachtheid van de huid. Het draagt bij aan natuurlijke huidverjonging en helpt de huid er stralender uit te zien. Geen rimpels en fijne lijntjes, maar een zachte en gladde huid!

SilSolutions® of Collageen Solugel®?

SilSolutions® is onze eerste keuze voor de haarverzorging. Wil jij naast mooi haar een gladde, stevige huid? Dan is Collageen Solugel® een mooie aanvulling op SilSolutions®. Collageen vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en speelt daarmee een belangrijke rol in anti-aging.

Beauty Visual

Silicium in voeding

Silicium is een mineraal dat in veel voedingsmiddelen voorkomt. Haver, gierst, dadels, bananen, rozijnen, linzen en groene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en brandnetel behoren tot de topbronnen van silicium. Door deze voedingsmiddelen regelmatig te eten, kun je je lichaam van dit essentiële mineraal voorzien.

SilSolutions®: anders dan andere silicium supplementen

SilSolutions® onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling van andere silicium supplementen. We leggen hieronder uit waarom.

Op basis van hoogwaardig brandnetelextract

Ons lichaam heeft silicium nodig, maar helaas worden niet alle vormen even goed opgenomen. Brandnetel biedt hier een gouden oplossing. Deze wonderplant bevat van nature organisch silicium, de vorm die ons lichaam optimaal kan benutten. SilSolutions® is gebaseerd op een hoogwaardig brandnetelextract.

Visual SilSolutions

Buitengewoon goed opneembaar

SilSolutions® onderscheidt zich door het gebruik van uitsluitend organisch silicium (monomethylsilanetriol). Deze siliciumvorm wordt beter en sneller opgenomen door het lichaam dan andere vormen in voeding en supplementen.

Onderstaande figuur toont de hoeveelheid silicium in het bloed na de inname van organisch silicium en een ander veelgebruikte siliciumvorm – choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur. Bij organisch silicium is na 30 minuten een piek in het bloedserum zichtbaar, terwijl de andere vorm pas na 2 uur piekt.

Grafiek SilSolutions

Vloeibare vorm

Silicium is in zijn natuurlijke vorm gebonden aan andere elementen, zoals zuurstof. Om door het lichaam te kunnen worden opgenomen, moeten deze verbindingen eerst gesplitst worden. Dit proces heet hydrolyse en vindt plaats met behulp van water.

Tijdens hydrolyse worden twee moleculen gevormd: silicium in een kleine moleculaire vorm en water in de vorm van een groot molecuul. Vloeibaar silicium is beter opneembaar door het lichaam dan in vaste vorm, zoals tabletten, poeders of capsules.

Vitamine C draagt bij aan de collageenvorming

Vitamine C is toegevoegd aan SilSolutions® om de werking van silicium te ondersteunen. Het ondersteunt de aanmaak van collageen, wat de huid verstevigt. Als antioxidant helpt vitamine C bovendien bij de bescherming tegen invloeden van vervuiling en zonlicht. Het speelt ook een rol bij de botaanmaak en de opbouw van kraakbeen.

Infographic Collageen Solugel® poeder

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.