Retourneren

Ben je van gedachten veranderd en wens je één of meerdere producten te retourneren? Dit is vaak nog mogelijk. We vertellen je er graag meer over.

Producten retour sturen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je één of meerdere producten terug wilt sturen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Hierna is er nogmaals een termijn van 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen naar ons magazijn. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort nadat de producten door ons magazijn retour zijn ontvangen.

Je betaalt slechts eenmaal verzendkosten, namelijk voor het retourneren. Heb je verzendkosten betaald bij het bestellen van het pakket, dan worden deze verzendkosten teruggestort.

Het aankoopbedrag wordt daarna zo snel mogelijk teruggestort op je rekening, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wil je liever een ander product ontvangen, dan versturen we dit direct zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen.

Voor gebruiksartikelen en producten waar hygiëne van belang is, geldt dat deze alleen ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen. Artikelen die zijn gebruikt zijn of waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hierover contact is geweest met de klantenservice van Mysa Hair Clinic.

Ons retouradres

Wij vragen je om de retourzending van tevoren aan te kondigen bij onze klantenservice.

Voeg altijd de pakbon of factuur toe aan de retourzending. Hiermee kunnen wij de retourzending snel en correct verwerken.

 

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar:

 

Mysa Hair Clinic
Zadelmakerstraat 21,

1315 AK, Almere
Nederland

HULP NODIG?

Heb je een vraag? Mogelijk vindt u een antwoord in onze FAQ.
Maar u kunt ook contact met ons opnemen:

Bel of whatsapp ons op: +31 6 1234567

Maandag-Vrijdag :  9:00 am – 20:00 pm
Zaterdag :                  9:00 am – 19:00 pm
Zondag:                     9:00 am – 19:00 pm

VOLG ONS

Snapchat

© 2021 Mysa Hair Clinic. All Rights Reserved.