Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Gratis verzending vanaf €120, Shop nu: MYSA COSMETICS

Gratis verzending vanaf €120, Shop nu: MYSA COSMETICS

Retourneren

Bij Mysa Hair Clinic streven we ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen met hun aankopen. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze eenvoudig retourneren volgens onderstaande voorwaarden/

Retourvoorwaarden:

 1. Retourtermijn: Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
 2. Staat van het product: Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
 3. Retourzending: Vul het retourformulier in dat bij je bestelling is inbegrepen en voeg deze toe aan je retourzending.
 4. Retouradres:
  Stuur het pakket naar het volgende adres:
  Mysa Hair Clinic
  Zadelmakerstraat 21
  1315 AK, Almere Nederland
 5. Verzendkosten retour: De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij het gaat om een fout van onze kant (bijvoorbeeld een verkeerd of defect product).
 6. Verwerkingstijd: Na ontvangst van je retourzending streven we ernaar om deze binnen 10 werkdagen te verwerken. Zodra de retourzending is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail en wordt het bedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

Hygiëneproducten

Hygiëneproducten: Om hygiënische redenen kunnen we bepaalde producten zoals haarborstels, kammen en open verzorgingsproducten niet retourneren, tenzij ze ongebruikt en in hun originele, ongeopende verpakking zijn.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen: Aangeschafte cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd of ingewisseld worden voor geld.

Voor verdere vragen over ons retourbeleid kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Shopping Cart 0
No products in the cart.
MYSA-dik-300x66

Verwen je dierbaren | GIFTVOUCHER

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau!