Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Indicaties: te gebruiken voor…

1. Haarverliestherapie en verhoogde haardichtheid voor zowel mannen als vrouwen.

2. Behandeling van haarverlies veroorzaakt door overmatige endocriene activiteit.

3. Behandeling van haarverlies veroorzaakt door pathogene en zenuwproblemen.

4. Behandeling van haarverlies na de bevalling.

5. Behandeling van alopecia areata, om de haardichtheid te verhogen en voor haarverzorging na haartransplantatie.

De 808 nm en 650 nm diodelaser dringen zachtjes door in de hoofdhuid met behulp van laag niveau licht, waarna de laserenergie de haarfollikel kan stimuleren en niet-actieve haarfollikels kan activeren. Ook zorgt het voor een gezonde hoofdhuid en bevordert het de verbetering van de haarkwaliteit. Zo zal er een goed resultaat zijn voor de behandeling van haargroei.

Geef uw kapsalon of haarkliniek een boost naar uitmuntendheid met onze Low Laser Haargroei Machine. Deze geavanceerde lichttherapiemachine is de perfecte aanvulling om de behandelingen voor uw klanten naar een hoger niveau te tillen en hen te voorzien van prachtig haar en een gezonde hoofdhuid.

Met onze machine kunt u de kracht van lichttherapie gebruiken om specifieke haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken. Rood lichttherapie stimuleert de doorbloeding en voedt haarzakjes, wat resulteert in bevorderde haargroei en verminderde haaruitval. Blauw lichttherapie is effectief bij de behandeling van hoofdhuidaandoeningen zoals roos en dermatitis. Geel lichttherapie kalmeert de hoofdhuid en vermindert ontstekingen, terwijl het ook de haargroei bevordert.

Onze machine biedt niet alleen professionele lichttherapiebehandelingen aan uw klanten, maar biedt ook de mogelijkheid om de behandelingen in uw eigen salon of kliniek uit te voeren. Neem de leiding in het bieden van innovatieve en effectieve haarverzorgingsbehandelingen aan uw klanten.

Breng de ervaring van uw klanten naar een hoger niveau met onze Low Laser Haargroei Machine. Ontdek de voordelen van lichttherapie en geef uw klanten het haar en de hoofdhuidverzorging die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze machine uw kapsalon of haarkliniek kan transformeren!

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.