Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

Kemon Actyva P Factor Lotion 12x 6ml

52.02

Op voorraad

Kemon Actyva P Factor Lotion stimuleert de activiteit van de haarzakjes, en de microcirculatie van de hoofdhuid en draagt bij aan het behoud van de fysiologische levenscyclus van het haar. Bij regelmatig gebruik is het het ideale hulpmiddel om haaruitval te voorkomen door haaruitval tegen te gaan en de haarvezel dikker te maken.

Gebruik Kemon Actyva P Factor Lotion

Druppel de lotion op een schone hoofdhuid en masseer vervolgens met de vingertoppen in en style vervolgens naar wens.

Voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Kemon Actyva P Factor Shampoo.

P Factor

P FACTOR is het eerste geïntegreerde systeem in drie fasen om het haar te reinigen, te regenereren en haaruitval te helpen voorkomen door de schadelijke effecten van vrije radicalen tegen te gaan en het haar gezond te houden. Ook verkrijgbaar in een kit met alle producten voor thuisbehandeling.

Haaruitval voorkomen en behandelen is mogelijk

De hoofdhuid regenereren; haaruitval voorkomen of normaliseren; het haar gezond en vitaal houden.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.