Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

baardgroei stimuleren

Wil je jouw baardgroei stimuleren?

Er zijn veel redenen om je baardgroei te stimuleren. Een volle baard ziet er immers verzorgder en aantrekkelijker uit. Als je last hebt van kale plekken, je überhaupt weinig baardgroei hebt of jouw baard langzaam groeit, kan dat heel vervelend zijn. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om jouw baardgroei te stimuleren. We gaan hier graag wat dieper op in.

The Beard Growth Therapy Treatment

Wij hebben een speciale behandeling ontwikkeld die jouw baardgroei stimuleert door de inactieve, maar nog aanwezig haarzakjes aan te zetten om weer te groeien. Daarnaast kunnen we met deze behandeling de ‘catagene fase’ stopzetten. Dit is een fase waarin de actieve haargroei stopt en individuele haren van de bloedtoevoer worden afgesneden. Maar er is meer.

Leefstijl en vitamines

Alleen onze speciale behandeling om baardgroei te stimuleren is niet genoeg om jouw baardgroei te verbeteren. Het is belangrijk om ook goed te kijken naar jouw leefstijl. Eet je gevarieerd en drink je voldoende? Krijg je voldoende slaap en hoe zit het met bewegen? Wanneer je een gezonde leefstijl combineert met onze behandeling, zien we aanzienlijk beter resultaat. Daarnaast kun je ook nog baardgroei supplementen gebruiken om het effect nog verder te vergroten en je baardgroei te versnellen. Tijdens ons intakegesprek kunnen we hier dieper op ingaan en je heel gericht en persoonlijk advies geven over welke baardgroei supplementen je het best kunt gebruiken om de baardgroei te stimuleren.  

 Wat kun je alvast zelf thuis doen?

Wat kun je zelf thuis al doen om jouw baardgroei te verbeteren? Start met het dagelijks reinigen van je gezicht. Door je gezicht dagelijks te reinigen, kun je jouw baardgroei versnellen. Ook kun je je gezicht scrubben en dode huidcellen verwijderen om de baardgroei verder te stimuleren. Dan heb je alvast een prima begin om aan onze therapie te beginnen en deze met succes af te ronden.

Conclusie

Bij MysaHairClinic hebben we een baardgroei behandeling voor mannen. Een evenredige baardgroei bij mannen ziet er immers verzorgd en aantrekkelijk uit. Naast onze behandeling om baardgroei te stimuleren, geven we je ook advies over je leefstijl en vitamines.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.