Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

LASER HAIR REGROWTH TREATMENT

De behandeling

Laserhergroeitherapie werkt door het licht in de hoofdhuid te laten absorberen. Dat licht stimuleert vervolgens je haarzakjes om sterker te worden. Als de haarzakjes sterker zijn, kan het sterker haar produceren. Laserhergroeitherapie helpt ook om de microcirculatie van de hoofdhuid te vergroten, waardoor de haarzakjes rijkere bloedtoevoer en voedingsstoffen krijgen om het sterker te maken.

De meeste mensen zijn benieuwd of laserhaarhergroeitherapie pijnlijk is. Het antwoord dat u op deze vraag mag verwachten is dat deze behandeling volledig pijnloos is en dat u tijdens en na de behandeling minimaal tot geen ongemak zult ervaren. De hergroeitherapie laat geen sporen of littekens achter op de huid, dus u zult ervaren dat mensen het niet opmerken tot het moment dat uw haar begint te groeien.

Voor mensen die haaruitval ervaren, zal deze therapie verder haaruitval voorkomen door groei te stimuleren in bestaande haarzakjes.

De behandeling voorkomt dus verdere haaruitval door behandeling van haarzakjes om haargroei te bevorderen.

De laserhaarhergroeitherapie is een klinisch goedgekeurde therapie om de diameter van de haar met 60% – 85% te verbeteren. Na 90 tot 120 dagen zal de algehele dikte van de individuele haar verbeteren en sterker zijn. Een low-level laser haargroeitherapie is net als koolmonoxide of andere therapieën een groeistimulans.

We raden aan dat als u eenmaal begint met het gebruik van laserbehandelingen voor haargroei, u dit blijft doen voor het beste resultaat. U kunt het eenmalig of enkele keren behandelen, maar net als bij andere therapieën voor de beste resultaten, is ons advies de therapie te blijven herhalen.

Onze deluxe laserbehandelingen voor hergroei hebben verschillende toepassingen, zoals;

  • bevorderen van de gezondheid van de hoofdhuid
  • versterken van de haarelasticiteit
  • verhogen van de haardichtheid
  • versnellen van de haargroei
  • versnellen van de bloedcirculatie

Deze therapie is als planten water geven. In deze verklaring is onze hoofdhuid met haren de plant, terwijl de laser het water, voeding en de zon is.

De hoofdhuid absorbeert energie van de laser, die de haarzakjes stimuleert en daarbij de bloedtoevoer en voedingsstoffen verdeelt. Laserhaarhergroeitherapie stimuleert haargroei, net zoals water een plant helpt groeien.

Iedereen kan in aanmerking komen voor laserbehandeling voor haargroei. Als u tekenen opmerkt van dunner wordend haar, haaruitval of kaal worden, neem dan contact op met MYSA HAIR CLINIC zodat we uw probleem kunnen oplossen.

BIJWERKINGEN Het risico op bijwerkingen is zeldzaam. In aanwezigheid van bijwerkingen zijn deze meestal gering en tijdelijk. Er zijn echter enkele redenen waarom sommige mensen overwegen om de procedure niet te gebruiken, zoals: –      Het is duur. Klinische laserbehandelingen voor haargroei kunnen duizenden euro’s per jaar kosten, afhankelijk van uw budget.-      Het kan bepaalde medicijnen verstoren. Lasertherapie mag niet worden uitgevoerd bij mensen die medicijnen gebruiken die fotosensibiliserend zijn. Lichtgevoeligheid is een chemische verandering van de huid die iemands gevoeligheid voor licht verhoogt.-      Het is tijdrovend. Om resultaten te zien, vereist de behandeling vaak meerdere sessies per week gedurende meerdere maanden. Hoewel het aantal sessies kan afnemen, raden de meeste aanbieders aan om behandelingen voor een langere periode voort te zetten. OPMERKING:Neem onmiddellijk contact met ons op als u bepaalde effecten ervaart, zoals hoofdpijn, branderig gevoel, roodheid van de hoofdhuid en jeuk.

 

 

 

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.