Klantenservice
+31 6 17 36 30 17

Giftcard
Meer informatie

hoofdhuid

Laat jouw hoofdhuid weer stralen met onze huidverzorging

Verzorg je je hoofdhuid goed, maar heb je toch last van haaruitval of dof haar? Kom dan nu langs bij de beste huidspecialist in Nederland voor het hoofd. Een andere aanpak voor de huidverzorging voor je hoofd kan namelijk wonderen doen en jou je zelfvertrouwen teruggeven. Want uitgevallen of dof haar is meer dan alleen vervelend, het kan ook ten koste gaan van het vertrouwen waarmee je de wereld tegemoet treedt. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag om jouw haar weer te doen stralen. Lees hier meer over onze huidverzorgingskliniek voor het hoofd en de diensten en producten die we aanbieden.

Onze behandelingen

Bij MysaHairClinics hebben we vijf verschillende behandelingen:

  • The Hair Growth Therapy Treatment for Female
  • The Beard Growth Therapy Treatment for Men
  • The Hair Growth Therapy Treatment for Men
  • The Hair Growth Therapy Treatment for Kids
  • Laser Hair Regrowth Treatment.

De behandelingen in onze huidverzorging kliniek worden afgestemd op jouw situatie en het type haar dat je hebt. Deze behandelingen worden altijd uitgevoerd door een specialist die de huidproblemen op het hoofd door en door kent en veel ervaring op dit gebied heeft. Daarom ben je bij MysaHairClinic in goede handen voor de complete huidverzorging van je hoofdhuid!

Over onze kliniek

MysaHairClinic is de beste huidspecialist in Nederland op het gebied van de hoofdhuid. We heten je graag van harte welkom in onze salon onder het genot van een kop koffie of thee. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar de beste aanpak voor de huidverzorging van je hoofdhuid. We geven je advies over de behandelingen die wij bij onze huidverzorgingskliniek aanbieden en ook adviseren we je graag over verschillende producten die je kunt gebruiken om tot de optimale huidverzorging voor je hoofdhuid te komen.

Onze producten

In de webshop van onze huidverzorgingskliniek kun je veel verschillende producten vinden voor de hoofdhuid. Voorbeelden hiervan zijn ‘The Hair Growth Oil’ en ‘Kemon Activa Purezza Shampoo’. Zoals de naam al aangeeft, is ‘The Hair Growth Oil’ een olie die de haargroei stimuleert. Deze olie vermindert haarbreuk, voedt je haar en hydrateert. ‘Kemon Active Purezza Shampoo’ is een shampoo die speciaal ontwikkeld is om roos of andere onzuiverheden op de hoofdhuid tegen te gaan. Naast deze twee producten hebben we nog vele andere producten die je helpen je hoofdhuid te reinigen en de haargroei te stimuleren.

Conclusie

Voor de huidverzorging van je hoofdhuid moet je bij MysaHairClinic zijn. Huidverzorging kliniek MysaHairClinic staat bekend als de beste huidspecialist van Nederland voor de hoofdhuid. Laat een van onze deskundige ‘specialist  huidproblemen’ kijken van je hoofdhuid. Hij of zij kan je helpen met een behandeling die geknipt is voor jouw type haar. Ook geven we je graag advies over verschillende producten die helpen jouw haar (en je zelfvertrouwen) te herstellen.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.