Klantenservice
+31 6 12222344

Giftcard
Meer informatie

Retinol Gold Peel-off Mask

34.99

Op voorraad

Het Golden Retinol Peel-Off Mask verlicht direct jouw huid terwijl het verstevigt. Luxueus, deze behandeling onthult een frisse, gladde en stralende huid. Retinol palmitaat, gehydrolyseerd collageen en vitamine E geven jouw huid een steviger en strakker gevoel.

Reinig het gezicht en dep het droog.
Breng het masker aan in een middelmatige uniforme laag, waarbij de ogen en wenkbrauwen worden vermeden.
Laat het geheel drogen (ongeveer 15 minuten) en verwijder dan vanaf de onderkant van jouw gezicht. NIET TREKKEN. Spoel eventuele resten af.

Voorzorgsmaatregelen: Vermijd gebruik op een doffe of geïrriteerde huid en zonnebrand. Stop met het gebruik bij een rode, geïrriteerde, gezwollen of jeukende huid tijdens of na het gebruik. Blijf uit de buurt van de ogen. In geval van oogcontact, spoel met water. Alleen voor uitwendig gebruik. Houd uit de buurt van kinderen.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.