Klantenservice
+31 6 12222344

Giftcard
Meer informatie

Retinol Anti Aging Sheet Mask

14.99

Op voorraad

Retinol Anti-Aging Sheet Mask is een intensief, met vitamine verrijkt masker. Retinol Anti-Aging Sheet Mask verbetert de stevigheid van de huid, en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

 

Retinol Anti-Aging 3-in 1 Sheet Mask is een intensieve behandeling met een verzadigde krachtige vitaminen verrijkte formule om de stevigheid van de huid te verbeteren. Het masker vormt zich naar het gezicht voor een gerichte behandeling en zichtbare resultaten.

Shopping Cart 0
No products in the cart.

Verwen je dierbaren

Verwen de mensen van wie je houdt met een heerlijke behandeling of arrangement van onze haarkliniek en geweldige haargroeiontspanningstherapie. Geef een haarcadeaubon voor verschillende behandelingen en pakketten cadeau! Geef de haarbehandeling bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Valentijnsdag, huwelijk, Vaderdag, Moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon als productpakket. Bent u op zoek naar een gelegenheid voor uw bedrijf om een ​​origineel cadeau te geven, medewerkers, klanten te feliciteren of collega’s te belonen? Ook de haargroeibehandelingen zijn een goed voorbeeld van een perfect cadeau! De haarbehandelingen zijn ook te combineren met mooie geschenkverpakkingen waarin u een selectie van onze topproducten voor haarverzorging voor elk klimaat kunt plaatsen.