Over ons

Mysa hair Clinic richt zich op het professioneel verzorgen en behandelen van haar en hoofdhuid. Met onze unieke behandeling helpen wij cliënten bij het terugwinnen van hun prachtige jaren door hen te behandelen, begeleiden en goed te informeren over de wijze waarop de zieke huid verzorgd moet worden. De behandeling is uniek in zijn soort en is een eigen ontwikkelde formule welke ervoor zorgt dat haar- en hoofdhuidaandoeningen verholpen of zelfs helemaal genezen worden.

Before

thumbnail_IMG_6535

After

1

Begeleiding huidaandoening

Bij huid- en haaraandoeningen kun je van ons speciale begeleiding verwachten waarbij gebruik wordt gemaakt van ons uniek ontwikkelde behandelapparaat. Met dit apparaat behandelen wij de volgende aandoeningen:

* Psoriasis
* Eczeem
* Hoofdhuidaandoeningen
* Allergieën
* Droge of vette huid
* Alopecia
* Haarbreuk
* Rosacea
* Acne

Haarverlies vertoont zich bij iedereen op een andere wijze en het tegengaan ervan is dan ook afhankelijk van verschillende factoren. Welke factoren dat zijn, hangt sterk af van jouw persoonlijke situatie. Er zijn verschillende behandelingen en producten beschikbaar ter preventie van haarverlies. Op basis van jouw input, worden het relevante product en de behandelmethode gekozen. Wij, als haarspecialisten, willen jou graag helpen bij het bepalen van de juiste behandelmethode door een persoonlijk en deskundig advies te bieden.

Als haargroeispecialist bieden wij ook haargroeimiddelen aan voor het tegengaan van haaruitval. Bovendien geven wij goed onderbouwd en onafhankelijke achtergrondinformatie over haaruitval en haargroeiproducten. Bij ons kun je terecht voor een eerlijk advies op maat en voor al je vragen op het gebied van haaruitval. Het is een veelvoorkomend probleem welke veel impact op het leven heeft en ik, als specialist, wil mensen hier écht bij helpen.

Je haar groeit ongeveer 1,2 tot 1,5 centimeter per maand. Dit is vastgelegd in je genen en dus genetisch bepaald; er is geen methode om je haar sneller te laten groeien. Heb je echter last van dunner wordend haar of merk je dat jouw haargroei afneemt? Dan is het zeker weten een optie om jouw haargroei te bevorderen met onze haarbehandelingen in combinatie met 🌱haar olie

Naast psoriasis vulgaris is psoriasis capitis een van de meest voorkomende vormen van psoriasis. Het kenmerkende aan deze vorm is dat deze zich voornamelijk beperkt tot de hoofdhuid en de rand van het behaarde hoofd.

Het behandelen van psoriasis capitis gaat anders dan de behandeling van andere vormen. De eerste prioriteit is het verminderen van de schilfers op de hoofdhuid. Werkzame stoffen kunnen zich namelijk gaan hechten aan de schilfers. Om optimaal te werken, is het dus nodig dat de schilfering tot een minimum wordt beperkt, zodat een shampoo of olie goed kan intrekken in de hoofdhuid. Hiervoor kan je het beste een natuurlijke olie gebruiken die vet is, maar ook goed uitwasbaar.

De Hair growth therapy detox treatment helpt verder om de haren sterk te houden en het bevordert de normale haargroei. Daarnaast wordt het afweersysteem van je lichaam ook ondersteund. Het kan dus bevorderlijk zijn om de droge hoofdhuid, die onder psoriasis te lijden heeft, zo nu en dan te verzorgen met een Hair growth oil.

Verder hebben wij behandelingen die zowel voedend als herstellend zijn, bestaande uit: een voedende gedeelte, wassen, naverzorging, advies en tips. Een knipbeurt zit er niet bij inbegrepen! Een knipbeurt is uiteraard wel apart in te boeken.

Before

2

After

3

Het reinigen van huid en haar gebeurt op een natuurlijke wijze waarbij afvalstoffen uit de huid worden opgenomen. Hierdoor krijg je een gezonde en schone hoofdhuid die weer kan ‘ademen’. Deze reiniging zorgt tevens voor een juiste vochtbalans in huid en haar; vooral krullen verliezen soms te snel hydratatie. Door deze behandeling behoudt het haar meer hydratatie waardoor het minder snel pluizig en droog wordt. Daarnaast zal de behandeling zorgen voor een mooie natuurlijke glans in het haar (ook als het haar geverfd is).

Wanneer je huid is rood en droog, en je niet goed wordt van de jeuk veroorzaakt door eczeem. De symptomen, zoals roodheid, branderig gevoel en uitdroging van de huid, worden verholpen met de Eczeem repair therapie treatment welke uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat.

Het 3-voudig effect van Eczeem repair therapie treatment:

1. verlicht de jeuk,
2. versnelt het huidherstel,
3. beschermt de beschadigde huid.

Je haar is de spiegel van je gezondheid. Hoe je haar eruit ziet, hangt dus af van je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Je haar gaat sneller groeien en meer haar bevindt zich in deze periode, in de anagene fase. Als de zomermaanden voorbij zijn, zijn veel haartjes ook aangekomen bij het eind van hun groeifase en vallen ze uit.

HULP NODIG?

Heb je een vraag? Mogelijk vindt u een antwoord in onze FAQ.
Maar u kunt ook contact met ons opnemen:

Bel of whatsapp ons op: +31 6 1234567

Maandag-Vrijdag :  9:00 am – 20:00 pm
Zaterdag :                  9:00 am – 19:00 pm
Zondag:                     9:00 am – 19:00 pm

VOLG ONS

Snapchat

© 2021 Mysa Hair Clinic. All Rights Reserved.